Gespecialiseerd in de beste wifi oplossingen

Wifi over heel jouw woning

Plaatsen zonder bereik, video’s die niet laden, eindeloos herstarten van uw apparaten? Dit zijn allemaal symptomen van traditionele routers en bereikverlengers, hierdoor kan het moeilijk zijn om in elke kamer van uw huis te werken, spelen, streamen of surfen.

COVER JE VOLLEDIGE HUIS
NIET SLECHTS ÉÉN OF TWEE KAMERS

Bereik in jouw volledige woning

Geen zorgen meer over plaatsen zonder wifi bereik. Wij versterken jouw wifi signaal waar nodig.

Relax

Stream uw favoriet programma aan het zwembad of speel online vanuit uw kelder, achtertuin of zelfs tot in uw badkamer!

Alleen de beste apparatuur

We optimaliseren de wifi-snelheid, dekking en betrouwbaarheid, daarom gebruiken we alleen de beste apparatuur op de markt.

U hebt een systeem nodig dat werkt

Wij gebruiken meerdere toegangspunten en TrueMesh-technologie om elke hoek en opening van uw huis te bedekken met een krachtig en betrouwbaar wifi netwerk. Het werkt met uw bestaande modem en elke internetprovider om een ​​consistent sterk signaal af te leveren overal waar u het nodig hebt.

Of u nu ethernet in huis hebt of niet, JVS Informatics zorgt voor een juiste oplossing zodat u kan genieten van een schitterend draadloos netwerk in uw woning.

Wenst u een beter bereik in huis?

Wij komen bij u langs voor een analyse van jouw thuisnetwerk. Dit is waar we uw wensen bespreken, aantal verdiepingen, bereik buitenshuis, enz. Nadat we alle factoren in overweging hebben genomen, bieden we u een oplossing op maat. Als u akkoord gaat, plannen we de installatie volgens uw tijdschema. Er zijn verschillende oplossingen mogelijk.