Nieuwe website nodig voor jouw bedrijf?

Wij ontwerpen professionele websites die hoog scoren in Google.
Gratis Offerte

Webdesign is meer dan alleen maar mooie afbeeldingen op een scherm. Bij JVS informatics is webdesign het natuurlijke verlengstuk van het verhaal van uw kenmerk dat de toon zet voor uw online aanwezigheid. Een geweldig webontwerp verlegt de grenzen tussen een statische indeling met drie kolommen en biedt gebruikers een meeslepende merkervaring die online verbinding en deelname mogelijk maakt. Uw website is niet alleen een URL, maar ook een essentieel onderdeel van uw marketing- en bedrijfsstrategie. Het is een uitbreiding van uw kenmerk en een virtuele ervaring voor uw consumenten. Wanneer u een site-ontwikkelaar kiest, heeft u iemand nodig waarop u kunt vertrouwen om elk aspect uit te voeren naar het hoogste kwaliteitsniveau. Wij leveren geweldige designs en kwalitatieve pagina’s voor uw bedrijf die een grote indruk zullen maken op uw omgeving en bezoekers. Wij zijn experts in het ontwerpen van aantrekkelijke websites die er niet enkel fantastisch uit zien maar ook nog eens een vlot overzicht geven van alle elementen die nodig zijn voor uw bedrijf, aangepast aan uw smaak!

Een professionele website vanaf € 450

Een responsieve website helpt bedrijven om meer klanten te bereiken

Gebruiksvriendelijkheid

Een goede site verhoogt de klantconversie

Hoge Google ranking

Responsief design

Mensen zijn altijd onderweg en hebben niet steeds hun desktop bij de hand. De oplossing: mobiel responsief ontwerp. Dat betekent dat uw site dynamisch wordt aangepast om te werken op een telefoon, tablet of desktop, zonder in te boeten op inhoud, ontwerp of functionaliteit. Het is de beste manier om ervoor te zorgen dat uw klanten volledig kunnen communiceren met uw digitale aanwezigheid, waar ze zich ook bevinden. Hebben we gezegd dat het je positie in de zoekresultaten verhoogt? Sites met een mobile-first benadering krijgen prioriteit bij zoekmachine algoritmen. Bonus: Dat betekent dat een mobiel responsief ontwerp uw site helpt om als eerste op te duiken in de SERP’s. Als we uw site ontwerpen, zorgen we ervoor dat deze op alle apparaten elegant wordt weergegeven, wat meer duurzame winst voor u betekent. Dit zorgt ook voor hogere conversiepercentages, hogere gebruikerstevredenheid en betere organische zoekprestaties. Met een dynamische pagina-instelling bent u voorop als het gaat om de digitale ervaring van uw kenmerk.

Aanpasbare website van WordPress

WordPress is een open source content managementsysteem. Onze persoonlijke favoriet! Het is volledig aanpasbaar, schaalbaar en kan vrijwel elk type inhoud ondersteunen. Bovendien is het een eenvoudig maar functioneel platform dat het leven gemakkelijker maakt voor u. Voor de infosite, waar u uw gegevens regelmatig wilt bijwerken  is een eenvoudig, intuïtief platform van groot belang. WordPress is een van de meest populaire CMS’s die er zijn, en het is niet moeilijk te begrijpen waarom. Het is zo eenvoudig te gebruiken, er is geen codeerkennis vereist. Hoewel we volledig aangepaste sites met code bouwen, kunt u nog steeds wijzigen of bijwerken met slechts een paar klikken. Zonder u zorgen te hoeven maken over de technische details, kunt u zich richten op wat belangrijk is: uw inhoud.

Search Engine Optimization

Een sterke SEO-strategie is de beste manier om bovenaan de pagina met zoekresultaten van zoekmachines te verschijnen. Hoe meer zichtbaarheid van uw zoekopdracht u heeft, hoe meer gekwalificeerd verkeer u naar uw website kunt leiden. Bij JVS Informatics werken we om bedrijven, kenmerken en partners te verbinden met de mensen die erin geïnteresseerd zijn. We begrijpen dat zoekwoordtargeting belangrijk is voor SEO, maar we  de manier waarop mensen zoeken is gewijzigd. Daarom ontwikkelen we eerst SEO-inhoudstrategieën voor mensen en als tweede voor zoekmachines. Onze mobiele en spraakgeoptimaliseerde strategieën zijn gepersonaliseerd om uw kenmerk de zoek autoriteit te geven die het verdient, door middel van lange-afstandszoekwoorden, kwalitatieve linkbuilding en technische SEO-zekerheid. Onze SEO-strategie combineert on-site optimalisaties en off-site initiatieven, allemaal in overeenstemming met de beste resultaten van Google en andere zoekmachines. We nemen het giswerk uit SEO en vertrouwen op onze beproefde methoden om een ​​rendement op uw marketinginvestering te genereren.